2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

YAP od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 18 noći u prosinac, 2014
good location
good location
Recenzirano 07 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jerry od Indonezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Good Location, Very Near to Yau Ma Tei MTR
Location, clean room, good staff
We were stay there on weekend. The hotel location is very good, very near to MTR station. There are 2 churches just opposite the hotel, we still can have the sunday mass. The hotel staff also helpful. We can store our luggage at the concierge after checkout while waiting until time to go to airport.
Recenzirano 07 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Poh od Singapur
Par
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Pleasant stay
Location, price and transport
Pleasant stay with accessible airport transfer bus and mtr just nearby the hotel. Excellent location
Recenzirano 04 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suk od Malezija
Par
Boravili ste 9 noći u prosinac, 2014
Good location is the most important
Good location, value for money
I have been staying at this hotel for most of my trip to HK. Because it is really convenient to go around.
Recenzirano 03 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

evon od Malezija
Par
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2014
very best hotel in hong kong
location ,room service ,room
Recenzirano 03 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yolenda od Singapur
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
great location
location, cleanliness, helpful staff
another wonderful stay at cityview hotel. hotel staff are very friendly and helpful. great location.
Recenzirano 02 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LI od Singapur
Grupa
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Dark Room
Very good location
The hotel location was fantastic as it was just across the road from one of the mtr exits. The lobby was also quite classy. The room given to me was big but quite old and dark. What's worse was that I kept hearing someone trying to open my room door. My friend and I felt uneasy in the room but decided to continue staying as we were on a really short trip. I would not return to this hotel after the 'encounter' I had.
Recenzirano 02 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Henry od Indonezija
Grupa
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2014
Nice
Nice
Nice
Recenzirano 01 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KaiMing od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2014
Great location
Easier access, Near to MTR and Night market
The staffs are friendly and helpful but the room is a bit run down. 7-11 is just across the street and hotel is within walking distance to MTR.
Recenzirano 01 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Virgilio od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Vio and Family
Good Location to the MTR, courteous and approachable staff, clean.
Very Good and we feel the warmth reception of the Staff.
Recenzirano 31 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: