2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Wai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Good Location
Location, Clean and Staff
Recenzirano 30 prosinca 2014

william od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
A good location.
Location & Value for Money
The location was good. Near MTR, walking distance to nu ren jie
Recenzirano 29 prosinca 2014

weng od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
excellent location and very friendly staff
location, friendly staff,
Recenzirano 28 prosinca 2014

Kloe od Singapur
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Great location but old hotel
Wifi, location, service
Staff was helpful and nice, location right beside the MTR, and there was free wifi. The hotel room itself was.. very basic, and old. Aircon was so cold but despite adjusting it nothing could be done. Newer hotels have this system where the housekeeping team would know if the occupants are in the room etc..but this hotel doesnt and you know at least 3 people tried to 'barge' in our room to clean/look for us etc. thankfully we had the latch on; might have had a rude shock.
Recenzirano 28 prosinca 2014

cheah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
😋 a very comfortable and good location hotel.
Very convinient, good location, easy acess to everywhere, a lot of nice food nearby. Will stay in this hotel again for my next visit to Hong Kong.
Very good!!
Recenzirano 26 prosinca 2014

Wong od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
GOOD STAY
LOCATION , STAFF AND ROOM CLEANLINESS
Recenzirano 25 prosinca 2014

Bo od Švedska
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2014
Not meeting my expectation
location, close to subway.
Water supply were cut twice during two days, but every room got a bucket to flush the toilet.
Recenzirano 25 prosinca 2014

Audrey od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Great location!
Location is great as its just few steps away from yau ma tei mtr
Premium room we stayed was a tad bit too old. The room was too cold even with aircon switched off. It's a pain especially when coming out of the shower, especially so for the young children! Good thing the staff brought a heater for our use.
Recenzirano 22 prosinca 2014

Kang od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Great Experience
walking distance to MTR station, hotel room is clean, hotel staffs are friendly
Recenzirano 22 prosinca 2014

Wanrong od Singapur
Grupa
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Hotel Stay in City View
Clean, Good Service, Convenient
Recenzirano 22 prosinca 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: