2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5250 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5250recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

CHIA od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Premier
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Ok stay
Good
Recenzirano 25 rujna 2016

Rattikorn od Tajland
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Great location
The location is great as next to the MTR station. Staffs are always helpful and friendly. There is some renovation going on so it is a bit dusty on the elevator waiting area.
Recenzirano 25 rujna 2016

Laura od Kanada
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Hotel disapointing
Good location
Recenzirano 25 rujna 2016

Steven od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Recenzirano 24 rujna 2016

Caiqin od Singapur
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Asked for the new renovated rooms!
The location of the hotel is good and there are plenty eateries nearby! You will never to eat breakfast in the hotel! We got the old rooms at the other sides of the wings. Less noise but it just upset us for the price we paid! I would rather pay lesser and stay in a smaller room!
Recenzirano 24 rujna 2016

ZANN od Singapur
Parovi
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Recenzirano 24 rujna 2016

Aung od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good location, clear but under renovation outside
good location, clear but under renovation outside
Recenzirano 23 rujna 2016

Jasmine od Singapur
Grupe
Premier Double Double
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Recenzirano 23 rujna 2016

Irene od Singapur
Parovi
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Recenzirano 22 rujna 2016

Wei od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Good Location
Good Location
Recenzirano 22 rujna 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: