2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Chuthit od Tajland
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Poh od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ben od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Recent Stop Over Trip in Hong Kong
The hotel is currently undergoing renovation. Sections of the hotel were block off. This could be better managed with more consideration on minimising inconveniences. Perhaps with appropriate access passage; instead of making the guest take a loop to access the hotel. Hotel staff displayed more of a careless attitude. Room cleanliness was also compromised!
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JASMIN od Singapur
Grupe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
toiletries were not replenish
bath gel and shampoo comes from the same dispenser. amount was not replenish prior to our check in and we had hard time dispensing
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MELISSA od Malezija
Parovi
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
GREAT LOCATION
location are good, very near to mrt station.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chung od Hong Kong
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Nice
Nice stay
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christine od Kanada
Parovi
Premier
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great location!
Great location, is very convenient to heart of shopping district Mong Kok and MTR stations. The rooms are comfy and comes with a phone that you can take out for convenient travel.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ee od Singapur
Parovi
Premier
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Good location, good room size
Wifi wasn't stable and have problem connecting in the room. Wifi at the lobby was working fine. The Handy device is really good for us on the go. Overall still a good stay.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Foo od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Economy
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good
1. Location good and convenience, but my travel date on 11/09 to 13/09 was not so good which the hotel was under renovation. 2. Also on the IDD call which didn't explain very clearly the "Free Call" is actually on Smart phone, I was used Fixed line to dial to Japan which was chargeable to me (make me not happy on the explanation)
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

wee od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Noisy and dusty due to upgrading but did not inform
Renovation work going thru the night knocking and hammering even at midnight. No control over the work and causes great disturbance from rest.
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: