Povratak na info o hotelu

Fantastično 8,3
na temelju 4409 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4409recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,6
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac: 7,9
  • Hrana/objedi: 7,8

Vincent T. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Short summary
The staff sweeping The floors and watering the bonsai were more courteous than those at the counter. The beds need to be changed. I couldn't get a good rest as the bed was concaved and there seems to be some sort of bugs (not sure if its bed bug) as i had rashes the next morning
Recenzirano 26 lipnja 2016

Carolyn M. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Great hotel
Beautiful facilities, Good location near mtr
Recenzirano 25 lipnja 2016

Sathaporn A. od Tajland
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Romance in Downtown
Small but Luxury Hotel in budget price. located in middle of shopping Street and live even in midnight.
Recenzirano 23 lipnja 2016

Carmen N. od Makao
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nice
Nice hotel , good location
Recenzirano 22 lipnja 2016

TAN L. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Good location but room size very small.
Room and bed are very small, bed is double bed however it is slightly bigger than single bed.
Recenzirano 21 lipnja 2016

GIHYUN S. od Južna Koreja
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
not bad
The lobby is too cold and smelly (perfume) Bathroom is too small Except for this, not bad.
Recenzirano 20 lipnja 2016

mi P. od Južna Koreja
Grupe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
I had good time in the luxe manor
Everything was ok but I have a question. When the bellboy caught a taxi for me for the airport, why the basic rate was 80$???? I took a taxi a lot in Hong Kong and I know well about taxi rate.
Recenzirano 13 lipnja 2016

Cecilia T. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good location
Easy to get around for both business and leisure. Hotel is a bit worn out but still serve its purpose.
Recenzirano 13 lipnja 2016

Geoffrey S. od Australija
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Bloody awesome place
The best 5 star in Hong Kong !! Location is the best anything and everything within 10min walk. Hotel staff are great did lots for us in where to go and how to get there
Recenzirano 11 lipnja 2016

Hee C. od Južna Koreja
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
nice hotel with friendly staff
We stayed 2 nights. Staffs are very friendly and nice, and the breakfast was pretty good. We enjoyed our stay and will recommend to friends.
Recenzirano 10 lipnja 2016