Fantastično 8,3
na temelju 4478 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4478recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Joori od Južna Koreja
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Clean, pretty,well deisigned
Well designed, City located, nice breakfirst
Well designed city located hotel and got good promotion price in Agoda. The breakfirst was quite nice and room was clean but little bit small as most of hotel in HK.
Recenzirano 27 rujna 2013

Chan od Hong Kong
Parovi
Superior vruća ponuda
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
City Center
Shopping , City, Bar
Recenzirano 25 rujna 2013

Oei od Indonezija
Parovi
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Unique Interior
It has great design esp the lobby's furniture, great location and fast check in and out service.
It was great except for the fact that the room might be smaller than i thought.But overall it was okay, at least the bathroom are quite spacious compared to other hotels in the city area.
Recenzirano 25 rujna 2013

Angeline od Singapur
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 5 noći u rujan, 2013
Pleasant. But room size small.
Boutique. Location. That's it.
Pleasant. Just found that some of the staff are not forthcoming enough. Some speak to you without looking into your eyes or looking at you. TV control and TV not user-friendly. Safe in room not working.
Recenzirano 23 rujna 2013

albert od Indonezija
Parovi
Superior vruća ponuda
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Amazing Hotel
Nice Desaigned, Hospitality, Clean
Really Satisfied...next time go to HK I will stay in the same hotel....
Recenzirano 23 rujna 2013

Cher od Hong Kong
Parovi
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
near shopping mall and restaurant
clean and stylish
Recenzirano 23 rujna 2013

Rongbiao od Singapur
Solo putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Nice location , clean room, fast check in or out
Central location near shopping near mtr
The stay was great will recommend for anyone to stay it near mtr and shopping just right beside within walk distance to lots of famous shopping central a lot of money changer around u wouldn't have to worry if your hkd run outs 45mins taxi ride to airport vist around 250hkd I will stay this hotel for sure whenever I visit hk. And most importantly it value for $ for this type of price and h get a decent room which provide make up bed service in the evening same as many large 5-6 starts organization .
Recenzirano 22 rujna 2013

Cheung od Hong Kong
Grupe
Tematski Apartman s Doručkom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2013
good bridal shower venue
nice design, big room
The bridemaids and I had a nice and funful bridal shower here.
Recenzirano 20 rujna 2013

Chitphan od Tajland
Parovi
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
Little boutique hotel on Kimberley Rd.
Great Breakfast, Good location, free Wifi.
Tiny room and a bit costly(due to last minute booking) Great breakfast and free wifi. Not too far from MTR station.
Recenzirano 20 rujna 2013

Sophia od Kina
Solo putnici
Premier double sa doručkom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Excellent quality and reasonable price
The bed is very comfortable and the room is nice. Although its pretty small. But in Hk. That price it's very cheep for a hotel like that
Recenzirano 19 rujna 2013


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: