Fantastično 8,3
na temelju 4469 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4469recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

arvind od Indija
Poslovni putnici
Boravili ste 6 noći u rujan, 2016
Like the hotel
V.good place to stay
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leyuan od Singapur
Solo putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Cozy hotel
Cozy hotel with a personal touch! Location was great as well, would definitely stay here again when i am back in hong kong!
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

emma od Filipini
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
quite good
Breakfast buffet is perfect.
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marian od Slovačka
Parovi
Premier double sa doručkom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
good location, clean rooms, helpful staff, good breakfast
Recommended!
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Winifred od Južna Afrika
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Fabulous beautiful hotel
Good food. right on airport express route
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kathleen od Filipini
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Definitely a gem at the heart of Hongkong
Space, location and its unique interiors make this boutique hotel a very nice alternative to the otherwise costly or old traditional hotels in Hongkong.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Woan od Malezija
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Cozy and clean room, convenient location, excellence service
Friendly staff, excellent service, worth for money
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rajeev od Indija
Parovi
Studio sa doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Excellent experience
We are very happy with the stay. We will recommend to friends n will likely return to the same hotel in HK
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jakapan od Tajland
Solo putnici
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Location
Hotel is a little bit far from subway.
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Debra od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good Place
We really enjoyed our stay. The room was clean and the toiletries provided were nice. The location was good. The lobby was a bit too cold but we didn't stay there long. The hallways were narrow but very comfortable bed and bath was good too. Overall very happy with our stay. Really enjoyed the complimentary breakfast.
Recenzirano 10 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: