Vrlo dobro 8,0
na temelju 528 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 528recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

SUK od Južna Koreja
Poslovni putnici
Soba Executive s 1 spavaćom sobom, besplatnim mini barom i mobilnim telefonom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Great
Very convenient and excellent
Recenzirano 15 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Simon od Malezija
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Strategied located
The location of hotel located at the hub of city centre. Conveniently access to shopping and MTR station.
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ROBERTO od Filipini
Poslovni putnici
Executive s pogledom na grad
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
A very good and relaxing experience staying in Mercer Hotel. The personnel in the Reception are ver
I will suggest one thing: Breakfast menu should not be of the same kind everyday. We ate the same breakfast for all of 4 days we stayed in your Hotel.
Recenzirano 29 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ray od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Studio Executive ili soba s king size krevetom, besplatnim mini barom i mobilnim telefonom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great location
The Sheung Wan neighborhood is changing fast. The nice simple rooms are like mini apartments. The Mercer has a simple gym, and a great breakfast. I've stayed in the property a number of times in the past, but noticed it is not aging well. I was disappointed in the working order of the bathroom.
Recenzirano 13 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anna od Rusija
Parovi
Jednosobna deluxe executive
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Great service
We stayed here during our wedding celebration. Staff was super attentive and helped by taking care of lots of things a bride and a groom and their guests may need. It was nice to have more space than just a hotel room.
Recenzirano 16 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oscar od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Executive s pogledom na grad
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Overall good
Overall is 4/5, handy mobile with free internet/call and roomy room is big plus. Free snack too from Refrig. its good for single or family without kids or at least older kids, elderly may find not to convenient , MRT is not far but its not very close as well. If you are looking for Chinese street food then its not the best place to find , kwooloon island might be better place to stay or stay in more expensive hotel :) I travel with a 7 yo kid and 64 yo mom , we use airport express stop at HK station and grab taxi to hotel (40 HKD with 2 bags) vice versa. Not recommend to bring big luggage from airport to hotel using MTR Sheung wan, just use taxi from Hongkong MTR station is the best option unless you are backpacker. There are some food around hotel , canteen with European food, Indian , muslim food. For my preference, it's not the kind food I want to eat in Hongkong.
Recenzirano 09 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Matthew od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Executive s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Stuck, but that's okay
Got stuck in HK overnight and this was a great option. I would stay here again if on vacation.
Recenzirano 08 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yun od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Studio Executive ili soba s king size krevetom, besplatnim mini barom i mobilnim telefonom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
the mercer
it's in a good location, and the handy phone is helpful!
Recenzirano 17 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Australija
Parovi
Executive s pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Location was perfect for me
I have stayed several times at The Mercer due to its location and value for money. Very comfortable and well-designed rooms and staff are always pleasant.
Recenzirano 11 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Seanghee od Južna Koreja
Poslovni putnici
Jednosobna deluxe executive
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
disappointed
we finally changed the hotel
Recenzirano 24 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: