Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 7204recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Gloria od Sjedinjene Američke Države
Par
Soba Premier s queen size krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Closet
Too small , not comfortable when you stay longer.
Recenzirano 08 rujna 2016

Jane od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Recenzirano 07 rujna 2016

Mogens od Danska
Poslovni putnik
Soba Premier Plus u hotelu Wing
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Recenzirano 05 rujna 2016

FEE od Australija
Par
Premier
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Recenzirano 05 rujna 2016

park od Južna Koreja
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Recenzirano 03 rujna 2016

Kathy od Novi Zeland
Grupa
Premier
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Ester od Sjedinjene Američke Države
Par
Premier
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Jill od Filipini
Grupa
Soba Premier Plus u hotelu Wing
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Jun od Filipini
Par
Premier
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Recenzirano 20 kolovoza 2016

Elaine od Filipini
Par
Boravili ste 2 noći u rujan, 2011
Perfect location
Perfect location for those who loves shopping! Walking distance to one of the biggest shopping malls. Room was clean and comfortable.
Recenzirano 18 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: