Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 7204recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Gloria od Sjedinjene Američke Države
Par
Soba Premier s queen size krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Closet
Too small , not comfortable when you stay longer.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jane od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Recenzirano 07 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mogens od Danska
Poslovni putnik
Soba Premier Plus u hotelu Wing
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FEE od Australija
Par
Premier
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

park od Južna Koreja
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Recenzirano 03 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kathy od Novi Zeland
Grupa
Premier
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Recenzirano 25 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ester od Sjedinjene Američke Države
Par
Premier
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jill od Filipini
Grupa
Soba Premier Plus u hotelu Wing
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jun od Filipini
Par
Premier
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elaine od Filipini
Par
Boravili ste 2 noći u rujan, 2011
Perfect location
Perfect location for those who loves shopping! Walking distance to one of the biggest shopping malls. Room was clean and comfortable.
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: