2015
Dobro 7,4
na temelju 6418 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 6418recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Darren od Australija
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Still a Gem
Location is the main reason for staying here, there is better value to be found but if you are only in town for a night or 2 then this fits the bill.
Recenzirano 20 rujna 2016

Wai od Kina
Par
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Not bad, good for couples and business
The room is clear and staff are nice, its good for short stay in hk
Recenzirano 19 rujna 2016

Gavino od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Great place and great location!
Nice hotel, no frills but value for money!
Recenzirano 19 rujna 2016

Stephen od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Basic Hotel with no frills
No frills as a typical Chinese/HK owned hotel with relatively elevated fees, poor service and rooms that at best are drab. Good location but for the money you can do better than this place.
Recenzirano 17 rujna 2016

Winnie od Novi Zeland
Solo putnik
Vruća ponuda
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Fine
Fine
Recenzirano 16 rujna 2016

Steven od Kanada
Poslovni putnik
Vruća ponuda
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Location, Convenience, Comfort
Great location for what I want - computer shop, bars ,nightlife and Central business District. Convenient being close to downtown airport express and all the places I need to go to while in Hong Kong for Business. The room is very comfortable and breakfast/dinning is relaxing if you dont want to go out.
Recenzirano 16 rujna 2016

Graeme od Australija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Central location, smallish rooms
Small rooms, friendly, reasonably clean
Recenzirano 16 rujna 2016

Jia od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Convenient location. Near to MTR.
Got lots of eating places nearby.
Recenzirano 16 rujna 2016

Anthony od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Vruća ponuda
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Location always counts!
Easy access to transport, shopping and eateries. Wanchai is a major night life area so bear that in mind.
Recenzirano 15 rujna 2016

Sakchai od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
good low cost for high season
It's good hotel It's very clean for my family you can walk to shopping on department store. It's not so far from MTR wanchai station
Recenzirano 15 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: