2015
Fantastično 8,2
na temelju 1193 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1193recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

B.V od Indija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
SUPERB
SUPERB, Fantastic., Excellent
SUPERB, Fantastic., Excellent
Recenzirano 17 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wahidah od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Warm and Welcoming
Clean and Comfortable Rooms. Fantastic services from all staff from front desk to dining to housekeeping. Good location.
Very happy and will make a comeback. The only hiccup is when there is no doorbell and housekeeping staff made their way in even when we were all in the room. Thoug the staff was harmless and innocent, the HOtel need to provide them with training on such things on being ethical. Perhaps a door bell should help and the latch should be working properly if there are guest in the room. Special mention to Anuradha, the receptionist, who went all out to make our stay a very pleasant one. Her service is always with a sweet smile, enthusiastic and very warm and friendly.
Recenzirano 14 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Karuppiah od Singapur
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
A pleasant experience
Ambience, excellent staff service and personal attention
Recenzirano 14 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAWRENCE od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
We had a very enjoyable stay.
Always had hot water and good pressure. Air-con was was constant.
Very good.
Recenzirano 13 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pear od Indija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Highly recommendable
Wonderful staffs, excellent service and location
We have been coming back to Metropolitan for the past 3yrs because of their hospitality and value for money.
Recenzirano 07 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christina od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Wonderful Service
Location & Service
Pleasant stay
Recenzirano 01 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jinsook od Južna Koreja
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Great place to stay
Clean room, kind staffs, various services
I enjoyed my stay. First of all, the clean room and bathroom was my favorite part. Staffs were kind and helpful.
Recenzirano 30 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohamed od Francuska
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
OK not bad
Transfer airport late check out and cleen
The room is small for 3 personne
Recenzirano 30 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kamini od Singapur
Grupa
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Great stay
excellent customer service, clean rooms and good breakfast
It was excellent 4 nights stay and this is my 2nd time with Accord in Chennai. No regrets. Staffs are always happy to help and housekeeper Jayanthi did a great job in keeping our rooms clean and tidy. Good breakfast and overall I recommend this hotel to anyone who wants a hotel close to T Nagar area.
Recenzirano 29 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christina od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Budget
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Im repeating customer
Location n service
As usual excellent
Recenzirano 29 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: