2015
Fantastično 8,2
na temelju 1194 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1194recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Dilip od Indija
Poslovni putnici
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Excellent
The food, service and room
The room was very good. The food, as always, was excellent. The restaurant staff was always willing to accommodate a special request. The staff overall is polite and helpful. I would reccomend this hotel to all and sundry. I would definitely stay here again.
Recenzirano 24 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sanmugaselvi od Malezija
Poslovni putnici
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
nice
location
1st time in this hotel... helpful staff .. good food. helpful business centre.
Recenzirano 23 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thiagarajan od Malezija
Parovi
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Nice
Room and Staff
Good customer service and room are well maintained
Recenzirano 21 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohamed od Indija
Obitelji sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
V good
The location is best..
It was very good and the food i love it.
Recenzirano 20 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dilip od Indija
Poslovni putnici
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Would repeat my stay
Excellent rooms, superb food, great staff!
Recenzirano 20 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mir od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
good but food not good at all.Also laundry charge
clean,staff is good, room & toilet is good
everything good except the Food. Also need one small desk with chair& telepone in each floor for elderly patient & visito
Recenzirano 19 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Inaamullah od Šri Lanka
Parovi
Budget
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Good attentive
staff superb, well trained, good rooms, good bed
Great no complain
Recenzirano 17 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AHMAD od Singapur
Parovi
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
CONVENIENT & SUPERB LOCATION
1. 24 HRS SERVICE SEASON CAFE RESTAURANT 2. ZODIA BAR 3. GOOD FOOD MENU AT THE PERGOLA ROOF TOP RESTAURANT
The stay at this hotel was pleasant which is nearby to the major shopping area. I've stayed in many 5 star hotels but I prefer this hotel as it is very clean and staff are very friendly. Will definitely recommend my friends this hotel as my 1st choice.
Recenzirano 11 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Santakumari od Singapur
Parovi
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
My stay at The Accord Metropolitan.
The food and service
Enjoyed my stay there. Would definitely recommend to others.
Recenzirano 07 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Esvaran od Malezija
Parovi
Budget
Boravili ste 4 noći u veljača, 2015
Good stay
Location, Staff hospitality, room
it was good stay I like the hotel location and it is clean, the staffs are given a very good support whenever you need them, in overall I will stay there again
Recenzirano 05 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: