2015
Fantastično 8,2
na temelju 1195 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1195recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Sunita od Malezija
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Great hotel and excellent staffs
We had a great stay. Rooms are clean and nice, bed and pillows are very comfy. Breakfast is very good. All the staffs (coffee house/front desk/room service) are attentive and friendly. The staffs at Coffee House are very good especially Ms Ramaya, keep up the good job.
Recenzirano 05 rujna 2016

Anbalagan od Malezija
Par
Budget
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Happy to stay
1)very clean room with large bed 2)from hotel to t-nagar / ponds bazaar only 50rupees via auto 3)easy to get auto 4)potty's boutique is just walking distance 5)ags cinema/ theatre walking distance Happy n comfortable to stay !!
Recenzirano 04 rujna 2016

Vijay od Indija
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Service top class.
Customer service top class. Keep it up.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Chew od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Strategy location
helpful and friendly staff
Recenzirano 16 kolovoza 2016

HACHUTHEN od Singapur
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Enjoyable stay
Three of us shared the premier room. We had a comfortable stay but wish the air con could a little more coldrer.
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Not good as before
Stayed 2 yrs before Hotel worn off Needs refurbishment Can give 2-3 stars max
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Anusya od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
The place is simply superb with good environment,food is awesome I love it..
Overall the facilities and services are too good ..for me there's nothing to complain regarding anything..will choose this hotel for my future stay as well😊
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Jayasingham od Australija
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Ok hotel
Surprised that this is a 5star hotel! Bath rooms needing renovations. Smelly carpets. Reception staff- not particularly welcoming, need to teach them how to smile!!! Staff in the restaurant very good. Good food in the Japanese restaurant! Tariff was good- Value for money!
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Okishh hotel
This is our second stay Things are not good as with the first stay Rooms & toilets are getting old and not maintained well
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Kalaimani od Malezija
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Best service
Good servicecn pr
Recenzirano 09 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: