2015
Fantastično 8,2
na temelju 1194 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1194recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Anbalagan od Malezija
Par
Budget
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Happy to stay
1)very clean room with large bed 2)from hotel to t-nagar / ponds bazaar only 50rupees via auto 3)easy to get auto 4)potty's boutique is just walking distance 5)ags cinema/ theatre walking distance Happy n comfortable to stay !!
Recenzirano 04 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vijay od Indija
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Service top class.
Customer service top class. Keep it up.
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chew od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Strategy location
helpful and friendly staff
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HACHUTHEN od Singapur
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Enjoyable stay
Three of us shared the premier room. We had a comfortable stay but wish the air con could a little more coldrer.
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Not good as before
Stayed 2 yrs before Hotel worn off Needs refurbishment Can give 2-3 stars max
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anusya od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
The place is simply superb with good environment,food is awesome I love it..
Overall the facilities and services are too good ..for me there's nothing to complain regarding anything..will choose this hotel for my future stay as well😊
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jayasingham od Australija
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Ok hotel
Surprised that this is a 5star hotel! Bath rooms needing renovations. Smelly carpets. Reception staff- not particularly welcoming, need to teach them how to smile!!! Staff in the restaurant very good. Good food in the Japanese restaurant! Tariff was good- Value for money!
Recenzirano 10 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Okishh hotel
This is our second stay Things are not good as with the first stay Rooms & toilets are getting old and not maintained well
Recenzirano 09 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kalaimani od Malezija
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Best service
Good servicecn pr
Recenzirano 09 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kamini od Singapur
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Condition of hotel is getting pretty bad
Good service from staffs and convenient location. But i think condition of the hotel rooms is getting worse, pretty run down and has to be improved.
Recenzirano 27 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: