2015
Fantastično 8,2
na temelju 1193 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1193recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Anbalagan od Malezija
Par
Budget
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Happy to stay
1)very clean room with large bed 2)from hotel to t-nagar / ponds bazaar only 50rupees via auto 3)easy to get auto 4)potty's boutique is just walking distance 5)ags cinema/ theatre walking distance Happy n comfortable to stay !!
Recenzirano 04 rujna 2016

Vijay od Indija
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Service top class.
Customer service top class. Keep it up.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Chew od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Strategy location
helpful and friendly staff
Recenzirano 16 kolovoza 2016

HACHUTHEN od Singapur
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Enjoyable stay
Three of us shared the premier room. We had a comfortable stay but wish the air con could a little more coldrer.
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Not good as before
Stayed 2 yrs before Hotel worn off Needs refurbishment Can give 2-3 stars max
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Anusya od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
The place is simply superb with good environment,food is awesome I love it..
Overall the facilities and services are too good ..for me there's nothing to complain regarding anything..will choose this hotel for my future stay as well😊
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Jayasingham od Australija
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Ok hotel
Surprised that this is a 5star hotel! Bath rooms needing renovations. Smelly carpets. Reception staff- not particularly welcoming, need to teach them how to smile!!! Staff in the restaurant very good. Good food in the Japanese restaurant! Tariff was good- Value for money!
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Okishh hotel
This is our second stay Things are not good as with the first stay Rooms & toilets are getting old and not maintained well
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Kalaimani od Malezija
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Best service
Good servicecn pr
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Kamini od Singapur
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Condition of hotel is getting pretty bad
Good service from staffs and convenient location. But i think condition of the hotel rooms is getting worse, pretty run down and has to be improved.
Recenzirano 27 srpnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: