2015
Fantastično 8,2
na temelju 1193 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1193recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Vijay od Indija
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Service top class.
Customer service top class. Keep it up.
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chew od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Strategy location
helpful and friendly staff
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HACHUTHEN od Singapur
Par
Premier sa doručkom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Enjoyable stay
Three of us shared the premier room. We had a comfortable stay but wish the air con could a little more coldrer.
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Not good as before
Stayed 2 yrs before Hotel worn off Needs refurbishment Can give 2-3 stars max
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anusya od Malezija
Poslovni putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
The place is simply superb with good environment,food is awesome I love it..
Overall the facilities and services are too good ..for me there's nothing to complain regarding anything..will choose this hotel for my future stay as well😊
Recenzirano 11 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jayasingham od Australija
Solo putnik
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Ok hotel
Surprised that this is a 5star hotel! Bath rooms needing renovations. Smelly carpets. Reception staff- not particularly welcoming, need to teach them how to smile!!! Staff in the restaurant very good. Good food in the Japanese restaurant! Tariff was good- Value for money!
Recenzirano 10 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mano od Indija
Obitelj sa malom djecom
Superior sa doručkom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Okishh hotel
This is our second stay Things are not good as with the first stay Rooms & toilets are getting old and not maintained well
Recenzirano 09 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kalaimani od Malezija
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Best service
Good servicecn pr
Recenzirano 09 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kamini od Singapur
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Condition of hotel is getting pretty bad
Good service from staffs and convenient location. But i think condition of the hotel rooms is getting worse, pretty run down and has to be improved.
Recenzirano 27 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sasikala od Singapur
Par
Superior sa doručkom
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Value for money
Value for money..nearer to pothy's boutique jus about 5 to 10mins walk..hotel only provides transport to n fro to airport..On & off missing a few items from the toilet,1 rope,1 towel,1 toothbrush but replenished upon a call to the reception..All the staffs are friendly and helpful..I would come back to this hotel if I were to come back to chennai again..
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: