Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 941recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 7,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

Sucipto od Indonezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Nice Budget Hotel Good Price
Close to Airport, Cheap and Clean
Recenzirano 06 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rhena od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
a quick stay
cheap, near the airport & easy access to taxi
Its just a short stay. We only checked in there to spend the rest of the night, then transfer the following day to our villa.
Recenzirano 03 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MOHD od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
NEAR AIRPORT CAN WALK ONLY
NOT NICED HOTEL
PREFER STAY 1 NIGHT ONLY BECAUSE NOT NICE HOTEL TO STAY...NOT NICED BREAKFAST
Recenzirano 28 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

monruetai od Tajland
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
convenience near airport
clean and close shopping center
Small Hotel but nice swimming pool at front of room bed comfortable but no choice for breakfast staff for service not enought need wait long time for coffee and tea.
Recenzirano 05 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Soumitra od Indonezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Great Value for Money
Location, Clean, Friendly Staff
Overall uneventful and good. The staff are very friendly and helpful. This is definitely good value for money if you are looking for a short transit.
Recenzirano 23 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arya od Indonezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
simple place to sleep
location, decent Wi-Fi
Okay if you just need a place to rest after adventuring during the day. There's a small swimming pool, decent wireless internet, some sitting area and not much else.
Recenzirano 11 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richard od Indonezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Good Budget hotel in the town
Clean, Comfy, Cozy
Friendly staff, Everything is good . Breakfast simple but okay.
Recenzirano 25 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Firdaus od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Close to airport
Close to airport,clean room,nice pool
The room clean and confortable for solo travelers,friendly staf..but the is room very small,and close to ngurah rai by pass road which you can hear heavy traffic(for those have kid along,keep on eye on them) even in your room..wifi problem...no other hotel close to coco..
Recenzirano 21 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tao od Kina
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
just a hotel for airport
clean room, friendly staff, close to the airport
The room is OK, but the internet is totally not available during my stay. The hotel locates to a very busy road, close to no where except for the airport (5 minutes drive). There is no restaurant around and Jimbaran beach is far away to the other side of the peninsula. If you just want an overnight stay to catch an early plane, it can be your choice.
Recenzirano 11 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

njongky od Indonezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
romance hotel
fast check in and check out
i stay here so can get to the airport closer. best for romance and near to the airport. with the pool in the centre, easy from room to the pool. mostly stay there are couples. so good for the couples
Recenzirano 06 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: