Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 941recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 7,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Usluga 7,4
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

Sanjay od Indija
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Best Place to stay
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Recenzirano 24 svibnja 2016

Michelle od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Very budget hotel
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
Recenzirano 22 svibnja 2016

Howard od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Regular visitor
In Room 110 extremely small no window
Recenzirano 21 svibnja 2016

Nick od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Recenzirano 17 svibnja 2016

Jean-Baptiste od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
my opinion
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Recenzirano 16 svibnja 2016

Khairel od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Worth it!
Recommended!
Recenzirano 16 svibnja 2016

Khairel od Malezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Best
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Recenzirano 15 svibnja 2016

Karen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great place to stay
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
Recenzirano 06 svibnja 2016

Nur od Indonezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Very good
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Recenzirano 05 svibnja 2016

Febry od Indonezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Great Place
Coco De Heaven are the great place
Recenzirano 29 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: