Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 604recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 5,0
  • Lokacija 6,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,0
Sortirano prema

nuttinee od Tajland
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Asoka City home valued acoomodation
room rate , cleanliness, peaceful
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Recenzirano 19 kolovoza 2015

Ponpisut od Tajland
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
It's ok.
Staff, room size.
I stayed in a bungalow. Everything was ok, except the room is quite old. The bed and the pillows were smelly. The staff gave us some new pillow cases, but they didn't help.
Recenzirano 15 kolovoza 2015

cheryl od Singapur
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Pleasant Stay
Staff, spacious room and cooking area
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Recenzirano 11 kolovoza 2015

Paul od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 10 noći u srpanj, 2015
Bad service
pool for kids
awful service
Recenzirano 21 srpnja 2015

Paul od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 10 noći u srpanj, 2015
Bad service
pool for kids
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Recenzirano 21 srpnja 2015

JORGE od Meksiko
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Good enough
1. The price
Recenzirano 18 lipnja 2015

Georgia od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Amazing value for money
Good price, nice room, less basic than expected
Recenzirano 06 lipnja 2015

Kalena od Kanada
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
good value, close to airport
nice beds, shower pressure, very close to airport
Recenzirano 19 svibnja 2015

Elizabeth od Australija
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Stay
Close to airport
Fine
Recenzirano 07 svibnja 2015

norhisham od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
value for money
cheap price but have comfortable rooms and relax
Nice and worth it..
Recenzirano 06 svibnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: