Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 430recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 6,8
  • Usluga 6,8
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 5,0
Sortirano prema

Abdul od Istočni Timor
Grupa
Boravili ste 6 noći u studeni, 2013
Cheap hotel with great staff performance
centre location
Recenzirano 30 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pande od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe executive
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Backpacker hotel
No good, only the location was strategic.
The room was small and a bit smelly, the bedroom was very small. No dining service. I won't recommend this hotel.
Recenzirano 28 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pande od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Backpacker hotel
The only good thing about the hotel was the location
The room was small and smelly, bathroom was really small. No dining service. I will never come back.
Recenzirano 28 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pierre od Francuska
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
very substandard rooms, with small window, scary
nothing, absolutelly nothing...
Scracy rooms, small, not clean, red lights on front of room.
Recenzirano 26 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dushyant od Australija
Grupa
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
It was okey
Nothing really
Recenzirano 23 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Constance od Malezija
Grupa
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
bad experience
nothing
The hotel is very noisy especially at night, the room is smelly due to heavy chlorine pour in the washroom.
Recenzirano 22 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jade od Australija
Par
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Good budget hotel
Location, rate, close to beach
We only stayed at S8 hotel for a couple of nights as we were travelling around Bali after Kuta. The hotel is very basic but no problems and good for a short stay. They are still in the process of fully finishing the hotel.
Recenzirano 19 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Indrawan od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Budget hotel near Kuta beach
Surrounding by shopping area, near with beach and cheap
Good enough for resting while our schedule were outside of hotel (took a private tour by rent a local driver car) Overall this hotel was recommended only for staying, shopping, and nightlife since it's near with the club.
Recenzirano 11 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nik od Malezija
Grupa
Boravili ste 4 noći u veljača, 2014
Nice! and easy excess to many places!
Cheap! Convenience! Comfortable!
So convenience and easy excess to the Kuta Beach, shopping centre and massage & spas!
Recenzirano 07 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Norshila od Malezija
Par
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Great
Facilities,attractions,swimming pool
Great service,good facilities. The problem is we cannot connect the wifi while we were in the room.
Recenzirano 20 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: