Dobro 7,0
na temelju 1400 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1400recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 6,1
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,0
Sortirano prema

james od Australija
Poslovni putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
small but modern
good location
little noisy as my room next to reception cab cost rp to airpoort but they want charge
Recenzirano 25 siječnja 2013

Thirawat od Tajland
Poslovni putnici
Standard soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
Good location
The hotel is near Kuta beach
I think it is a good hotel.It is in the centre of Kuta. You can walk to Legian Street to shopping. There is one local restaurant near the hotel which is good taste. The room is clean ,but small. There is free Wi Fi. It is not far from the beach. There are a lot of massage around here.
Recenzirano 24 siječnja 2013

Mohd od Malezija
Parovi
Standard soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
Budget hotel with a nice and clean room.
Cleanliness
Small room but it's clean. Everythings in the room looks like new. Place also easy to find
Recenzirano 20 siječnja 2013

tan od Malezija
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
near all the shopping mall
got kitchen
Budget hotel... can cook if u want. Near hard rock live band
Recenzirano 19 siječnja 2013

Ulrika od Indonezija
Parovi
Standard soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
More than just good value for money
Big nice and generally clean room . Friendly staff. Easy access.
Overall I liked my stay in this hotel. It's definitely a great hotel for what it's worth. If you're going to stay in Bali, book a hotel before coming there especially if you're a foreigner (less hassle with people). This hotel is recommended. Small thing to comment when I stayed there : one of the pillow stinks and the hot water only lasts for 3 minutes.
Recenzirano 18 siječnja 2013

setiyanto od Indonezija
Parovi
Standard soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2013
Nice Hotel and Good location
complete in facilities
Hotel Matahari is good location to spend your holiday in Kuta Bali. It is close to Kuta Beach and centre of shopping.
Recenzirano 15 siječnja 2013

Markku od Finska
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2013
Basic hotel
100 meter from mainroad,hotel is quiet
Hotel is cheap compare hotels in that area and including aircondition,couples restaurants near hotel in mainroad.
Recenzirano 15 siječnja 2013

yonathan od Indonezija
Parovi
Standard soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
Comfort Hotel with courtesy services
Strategic Location, Clean, Comfort, Hot water, Good Aircon, Magnetic locked door system, Nice services
Thanks to Matahari Guest House, thanks to agoda.com, we can have a great room with a cheap price, near with exciting places like waterboom, centro, kuta square, hardrock, legian street, kuta beach
Recenzirano 14 siječnja 2013

WILFRID od Indonezija
Parovi
Standard soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
Mediocre Hotel
Location
Location is good, near shopping activities and Kuta beach. The staff is not very professional, however. When we checked in, the room was still unprepared; we were even almost given used blanket used by previous occupants! And when we wanted to order taxi to airport, the staff was not very helpful. Not reccomended.
Recenzirano 14 siječnja 2013

pascal od Njemačka
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
great location
fridge, big room, stove, AC, wifi. .
This guesthouse has everything and has the best location. I stayed in superior class and had everthing in my room. Little kitchen with fridge and dishes, a Tv with a lot of channels, Internet and also a separate shower. All furniture are ok. Dayly new towels and water. 14 nights only
Recenzirano 14 siječnja 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: