Dobro 7,3
na temelju 833 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 833recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 5,4
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

VILLA od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste 3 noći u rujan, 2013
nice and clean budget hotel
cheap, clean, comfortable room
simple breakfast, clean room, centrally located in denpasar
Recenzirano 27 rujna 2013

Sugiono od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
good value for money
location, location, location
room was ok, small but enough for single traveler, not suitable with traveler with kids. bathroom was too small. need extra attention on cleanliness of the rooms.
Recenzirano 25 rujna 2013

Sri od Singapur
Solo putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Nice & Comfy bed
Attentive staff, value for money, fast internet
We stayed for 2 nights and slept well on the comfortable bed. The TV has many channels and the wifi connection was good. The breakfast was good even though not much to choose. Yes I would come back again.
Recenzirano 17 rujna 2013

Abi od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
So - so, it could be any better
affordable price, nice staff, good location
it is good but i think it could be better than that. The room is really small but of course according to the price it is worth it.
Recenzirano 05 rujna 2013

Hendy od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
comfortable, nice
value for money, clean room, centrally located
it was ok, hotel room clean, but room and bathroom is small. good value for money. they dont have a buffet breakast, but they provide a package of "nasi bungkus". no telephone in room.
Recenzirano 02 rujna 2013

Yohanes od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Quite Okay with easy access to go out
Easy access, surrounded with various food place, clean
Good, for short traveling I would prefer to stay here again
Recenzirano 28 kolovoza 2013

TEDY od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
clean hotel, near at denpasar
clean, nice, enjoy
i'm very comfortable with the room and nice staff performance
Recenzirano 27 kolovoza 2013

PUTU od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Good and has cheap price
Good and has cheap price
Modern hotel with nice services for its guest. Also located near the shopping mall.
Recenzirano 27 kolovoza 2013

rico od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
pop hotel denpasar
clean, easy, friendly
It was nice, the hotel is clean and the crews were kind.
Recenzirano 26 kolovoza 2013

satya od Indonezija
Poslovni putnici
Standard vruća ponuda
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
comfortable hotel with affordable budget
cheap, clean, comfort bed
it is comfortable stay with affordable budget. There are many restaurant in hotel surrounding, so even in hotel we are not provided with restaurant, we can easily pick up food from other vendor.
Recenzirano 19 kolovoza 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: