Povratak na info o hotelu

Dobro 7,3
na temelju 830 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 830recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,6
  • Objekti 5,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac: 7,8
  • Hrana/objedi: 5,7

Angelina S. od Indonezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
loss of quality
location, price, breakfast
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Recenzirano 07 svibnja 2015

STEVEN K. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
bad
very small with hot room , the shower was sucks , the water leaked into the room from bathroom , the smell is awfull .
Recenzirano 23 travnja 2015

Michael A. od Indonezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
quiet, clean, simple.
quiet, clean, simple
Safe
Recenzirano 18 ožujka 2015

erick R. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 7 noći u listopad, 2014
nice location,cozy,neqr from center food
clean,good service
Enjoy
Recenzirano 28 siječnja 2015

eng L. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
convenient hotel
location, wifi and friendly staff
Great location makes us easier to choose any dinner after whole day activities in Bali. One thing must be improved is the closet. The others is good and makes us convenient.
Recenzirano 07 siječnja 2015

Lindawati S. od Indonezija
Parovi
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2012
location
location
Recenzirano 05 siječnja 2015

Calvin S. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 7 noći u listopad, 2014
Good
Location,location,location
Nice,easy to find food
Recenzirano 15 prosinca 2014

Anita N. od Švedska
Parovi
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
OK for stay overnight
price clean bed
close to airport and low price
Recenzirano 08 prosinca 2014

Tedy W. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Good location for business purpose
Easy to get food
Small room but pretty good staff. However, given the price, i will still go back.
Recenzirano 24 studenog 2014

sinta G. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
budget hotel
best location, simple room, good price
the room is simple but comfortable to stay in this hotel, the breakfast menu is quite good for this hotel in their standard service. very good location, at the center of business area, friendly staff services.
Recenzirano 24 studenog 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: