Povratak na info o hotelu

Dobro 7,3
na temelju 830 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 830recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,6
  • Objekti 5,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac: 7,8
  • Hrana/objedi: 5,7

Rommy S. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Good for short stay
centrally located, near to local restaurant and clean
Denpasar is good for business traveler. Located in the center of business district. Easy to find good and cheap Indonesia food, compared to Kuta, Seminyak, and other tourism areas. Room is clean and comfy. Overall it's a good deal.
Recenzirano 21 veljače 2014

novy W. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 5 noći u studeni, 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Recenzirano 25 siječnja 2014

novy W. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u studeni, 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Recenzirano 25 siječnja 2014

Astari K. od Indonezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
nice
clean comfort low budget
I enjoyed it and maybe will be back on my next trip
Recenzirano 22 siječnja 2014

Adam S. od Švedska
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Good place to stay the night
Cheap, friendly staff, air conditioned
Recenzirano 21 siječnja 2014

Chee L. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
return customer
cleanliness, comfort stay, nice breakfast
Recenzirano 17 siječnja 2014

isdianto M. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
very simple
small, simple and clean
close to city centre and easy access with taxi, buat far away from beach and other attraction.
Recenzirano 13 siječnja 2014

Aulia E. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2013
Good and friendly hotel
Friendly staff, fast internet and clean hotel
Recenzirano 08 siječnja 2014

Natalie S. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Convenient and hassle free.
Clean, comfortable and convenient.
Always hassle free. Check-in is quick. The staff are helpful. The rooms are perfect for people like me who just want a good night's rest while passing through Bali.
Recenzirano 25 prosinca 2013

Jozep A. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
Effective short stay
Clean, centrally located and budget
Short stay less than 24 hours but unfortunately hotel does not provide free airport transfer.
Recenzirano 30 studenog 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: