Vrlo dobro 7,7
na temelju 456 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 456recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,1
Sortirano prema

JEREMY od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Teba House Ubud
Good location, correct price & wifi
Recenzirano 04 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cindy od Indonezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
An unique place to stay to feel the baliness
Garden
Overall good.
Recenzirano 03 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lauren od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
poor service
place to sleep in ubud
Poor service from staff. Very rude and kept trying to push us to use their taxi to leave. When we did not they were basically pushing us out the door. Also it was very dirty and hard to get towels.
Recenzirano 31 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

wafa od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
people are rude
Moderate but did not like the staff
Recenzirano 30 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Novian od Indonezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Nice Hotel
Location, Comfort, Clean
I stayed for 2 nights on the second floor. Nice view, clean, and comfort. I ride motorbike from Denpasar to Ubud and this hotel was easy to find. It's better to rent a motorbike if you go with yourself or partner. It will make your life easy to move from one place to another in Ubud :)
Recenzirano 30 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

rosalyn od Indonezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
nice place
silence, simple, cheap
quiet nice
Recenzirano 13 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Diana od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Small little quint place
Location, nice mini garden
Overall, the stay at Teba House Ubud was okay. The only let down was, we were staying on the ground floor of one of the room and our balcony view was totally blocked by a new room constructed in front of us, which we thought could have been a fairly new room constructed. That leaves us unable to admire the greens of their mini garden. Other than that, location wise it is pretty peaceful in that area and not too far away to walk to Ubud central area.
Recenzirano 10 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bernd od Južna Afrika
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Deluxe room great value for money
Value for money
We upgraded to the deluxe room which is a lot better than the standard. Definitely worth the extra money if you have it. Deluxe room was very clean with aircon. Breakfasts were also good. Staff organized tours for us and were generally helpful.
Recenzirano 29 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TRACEY od Novi Zeland
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Value for money
clean & tidy, location (Central Ubud), friendly/accomodating staff
My husband and I were very satisfied with our 3 night stopover at Teba House. Good value for money. Would recommend.
Recenzirano 26 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vansana od Laos
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Nice garden
Helpful Staffs, Quiet area, Reasonable price
The location is about 10-15 mn from Ubud center or the market, but that makes it a quiet place. If you need something, just ask the staffs, they will try to help you as much as they can.
Recenzirano 14 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: