Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 499recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 9,1
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Uslužnost osoblja: 9,1
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

Brian od Irska
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2015
Great stay
Pool, spa, food
Brilliant
Recenzirano 28 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wan od Hong Kong
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Clean hotel but not too convenience
Villa is big which is very good
The room is not too clean as we found the bed mattress have some dirt on it but in general it's a good experience
Recenzirano 05 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rosnah od Malezija
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
nice place and value for money
privacy for couples
Excellent and will come again.
Recenzirano 29 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Law od Singapur
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Romantic Birthday staycation
Nice pool, big bedroom, nice breakfast.
It was a 3D2N stay with my girlfriend to celebrate her birthday. Met our expectations in terms of the villa, dining, and spa. Would definitely return again.
Recenzirano 20 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amantha od Singapur
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
great! loving it
villa size , modern and nice smiley staffs
will stay back again
Recenzirano 28 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KEK od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
satisfied
swimming pool, enviroment, comfortable
good
Recenzirano 21 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Natalie od Singapur
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Good Stay
The location is ideal and quiet
The stay at Wolas was good, only downside was the mozzies. There were way too many even with the mosquito coils. Maybe those staying there could ask the reception for the mozzies spray.
Recenzirano 28 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alexander od Malezija
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Great place to really relax
private pool, spacious, clean
We had a great short break from life. Luved the large space and privacy. Very comfortable villa.
Recenzirano 04 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sheena od Australija
Parovi
Vila sa 1 sobom i bazenom
Boravili ste 7 noći u travanj, 2015
Absolutely Amazing!
The staff, the quality of the villa and the overall service.
Our stay at The Wolas was a major highlight of our trip. The villa was stunning, the staff and service was excellent!
Recenzirano 03 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ruchir od Australija
Parovi
Vila sa jednom spavaćom sobom
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Overall a good & peacefull stay
Location, staff, value for money
Wolas is a great place to stay for couples - wasn't to far from main markets. Staff was very friendly and location is a plus point. Very Peaceful and quite. Breakfast options are less -
Recenzirano 27 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: