Dobro 7,3
na temelju 509 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 509recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Lakmini od Australija
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Wonderful service
The level of serviceThe friendliness of the staff close to eateries
Lovely staff
Recenzirano 11 travnja 2015

Terry od Australija
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Basic, but comfortable
Friendly staff, good location and value for money
The room was fine, clean but basic. The location was good and near the airport. For a 2 star hotel it is quite comfortable.
Recenzirano 23 ožujka 2015

Mark od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 14 noći u veljača, 2015
Great stay, staff really friendly
Location, price, staff
Recenzirano 02 ožujka 2015

Trevor od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Bungalov
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Dated but OK
Pool, large room, cute cats
First time in Jimbaran, too quiet for us, not relaxing quiet, just boring and too few restaurant options - seafood or nothing. Won't be back unless we can afford the resorts, which we can't. Hotel didn't influence this, just the area- beach too dirty to swim - hotel affordable and well located to give us a taste of Jimbaran.
Recenzirano 11 siječnja 2015

kengo od Japan
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Low cost hotel.
low cost,location,friendly
Recenzirano 13 prosinca 2014

Hyeweon od Južna Koreja
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Great location.. just 2mins to the.beach
location pool bigroom
Good. Food at restaurant also cheap and eatable. Pool is good. Just think it was worth just right the money. Not more than that.
Recenzirano 20 studenog 2014

Ants od Estonija
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
nice small resort
hotel room, swimming pool, food at restaurant
I enjoied my stay in Villa Puri Royan. Staff is friendly and helpful. Everything was okay.
Recenzirano 19 rujna 2014

Nha od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
great sty near jimbaran beach
location, staff kindness and pool
just fine. it is next to beach, shops, airport is 15 min away.... the pool is a real extra for young children staff is helpful and can arrange everything you may need no commercial pressure
Recenzirano 11 rujna 2014

Camille od Francuska
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Great rooms so close to the beach!
The hotel is literally 100m from the best spot on the beach
The room was big and clean, very luminous. The hotel is close to the restaurants on the beach and then you just go left or right to find a good spot for your towel to go swimming. Breakfast was a little thin but good. Wifi at the restaurant and reception. Nice pool with 6 longchairs around it. We didn't try the restaurant other than for breakfast but it looked good. The staff was nice and helpful. They made our room everyday (made the bed, toilet paper, new towels, etc) which is amazing for the price you pay! We highly recommend this hotel, you will not regret it!!
Recenzirano 07 rujna 2014

Terry od Australija
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Adequate & comfortable
Closeness to airport, cleanliness, comfort
Adequate and comfortable for my purpose.
Recenzirano 03 rujna 2014


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: