Dobro 7,3
na temelju 509 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 509recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
It was fine for a short night
location and pool
It was OK, the bathroom was a little quirky with no door on the bathroom, just a curtain
Recenzirano 12 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kerry od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Enjoyable few days
Pool garden, great chicken schnitzel for Rp35,000 and walking distance to beach.
Friendly staff, enjoyable time relaxing by pool, driving around Bukit peninsula,walking on beach at night and seeing fish market in morning. Loved the chicken schnitzel.
Recenzirano 01 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jesdaa od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Jimbaran seaside hotel
clean, comfort and calm hotel
Recenzirano 31 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jesdaa od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Standard Fan
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Jimbaran seaside hotel
clean, comfort and seaside hotel
Recenzirano 31 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sabrina od Italija
Obitelj sa malom djecom
Standard Fan
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
confortable and cheap hotel near Jimbaran beach.
pretty good location,15 min from airport, cheap
Cheap hotel, nothing special though... staff not very friendly and helpfull... they just help you if you contract taxi drivers with them and charging more than normal. Poor breakfast... we did not like 1 plate and asked for 2 toasted bread with jam and they wanted to charge more. wifi connection only in the hotel lobby ... not available in the rooms.
Recenzirano 27 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

STEVEN od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Good value hotel close to the airport
Close to the airport & a nice beach with great seafood dining, large, clean & comfortable room offering good value for money, friendly staff
My stay at the hotel was used as a stopover before & after a visa run trip to Singapore. I used the hotel because it was only 10 minutes from the airport but it was also very close to Jimbaran beach which offers great seafood dining. The hotel staff were welcoming & friendly & the room was large, clean & comfortable for the price so I think it was good value overall & would definitely consider staying at the hotel again or recommending it to a friend.
Recenzirano 27 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Trevor od Kanada
Solo putnik
Standard Fan
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Nicve Pool Area and Breakfast
Breakfast and Pool Area
Recenzirano 24 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Etienne od Francuska
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
calm and perfect area for a stop over in Bali.
calm, close to the airport and Jimbaran seafood restaurant
Recenzirano 13 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CRYSTIANE od Brazil
Solo putnik
Standard Fan
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
I stayed in this hotel only 1 night.
Reception, It's close to the beach
Recenzirano 26 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wan od Singapur
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Very basic big room and good location
large room with good air conditioning, closer to fishing village, 5minutes walk to the seafood restaurant and 15 minutes drive to airport.
Recenzirano 22 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: