Ugodno 6,3
na temelju 314 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 314recenzija
  • Čistoća: 6,0
  • Objekti 4,5
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 6,3
  • Uslužnost osoblja: 6,1
  • Vrijednost za novac 6,3
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Benny od Indonezija
Par
Deluxe (dvokrevetna soba)
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Avoid this hotel
We didnt have a great time staying. Our room were smelly and bed sheets were not clean properly
Recenzirano 18 travnja 2016

Jeo od Indonezija
Grupa
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Rooms is very old and smelly!
Room is smelly, very old, air conditioning is not cool at all, blankets are dirty (i change 3x), carpet is very old and dusty. It shouldn't rate as 4 stars hotel and not even 6.3 rates!
Recenzirano 04 travnja 2016

Shiraz od Malezija
Poslovni putnik
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Very old hotel
Need to upgrade
Recenzirano 04 travnja 2016

Bayuaji od Indonezija
Poslovni putnik
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Worst Night
The hotel is not clean, old hotel. The staff is good and responsive but in term of facility this is bad I found cockroach in my room, water dripping in toilet, and also no tv channel, telephone ring because it cannot place correctly Also i order large bed they gave me twin bed
Recenzirano 31 ožujka 2016

Alain od Indonezija
Grupa
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Overrated
Not recommended
Recenzirano 31 ožujka 2016

SIEN od Singapur
Poslovni putnik
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Rooms differed frm website pixs
Only the facilities are okay... Staff told me they are in process of renovating. No free Wi-Fi at all,not workable,2stars now until renovasi. I stayed 4th flr and bulbs flickering and they said no room change
Recenzirano 31 ožujka 2016

Navindra od Malezija
Poslovni putnik
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Regretted, Annoyed, Disgusted
Checked in late night. Way from entrance itself was spooky looking lobby. Requested for single bedded room. Given room 402. Very old looking hotel with no maintenance. Way to the room doorstep could hear room bell keep ringing (may be wiring issue). Throughout the night it happened twice that the room bell kept ringing on its own. When requested for change of room, there were no other single bedded room available. The worker managed to cut off the speaker at the second attempt. Next morning, breakfast was very lousy. With insects crawling on the food served on the buffet. Worse place I have ever stayed in Medan. Will never enter this hotel again.
Recenzirano 30 ožujka 2016

jomin od Indonezija
Solo putnik
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Not a 4 star hotel in my opinion
The room is messy , especialy the bath towel is very very disgusting and the smeel is bad .. Even this htl still running renovation but the quality must keep especialy the higenis and cleaning for the Bath towel, sheet cover and all about linen is cleenless and dirty
Recenzirano 29 ožujka 2016

Nurjannah od Malezija
Solo putnik
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Awful!!
The worst hotel in Medan Air con is hot con Flies n insects on dining area Room services lousy Soil pillow n smelly n filthy Not recommened on Agoda list Bad experiience
Recenzirano 25 ožujka 2016

ANDI od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior ( s Odvojenim Krevetima )
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Old Hotel
This hotel need renovation...
Recenzirano 17 veljače 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: