Iznad prosjeka 5,6
na temelju 141 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Iznad prosjeka



od 141recenzija
  • Čistoća: 4,9
  • Objekti 2,0
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 5,6
  • Usluga 5,1
  • Vrijednost za novac 5,9
  • Hrana/objedi: 4,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

DICKY od Indonezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Great
Center of city , easy to find food and transport
Great
Recenzirano 10 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FATINA od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
good hotel. helpful staff
location
Recenzirano 07 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TECK od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
Not as what expected
near medan train, on the main road
Not as good as expected with no hot water shower & poor Internet service even in the common/Public area
Recenzirano 27 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chua od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
budget stay
easy to get food
old hotel, old furniture, old air con- not functioning well-very hot price cheap. basic breakfast like fried rice only
Recenzirano 05 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nurul od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
affordable
cheap, clean & easy-access to town
Recenzirano 28 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Saiful od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
very budget hotel, not so comfortable
location, near to amenities and shopping
very basic with bare minimum amenities. my room was near to the kitchen and it was very noisy. the corridors are dark and scary. the service was not that good. i didn't expect much for this rate anyway. but it was close to the shopping locations and the places i wanted to go.
Recenzirano 22 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohanraj od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
Goolmy hotel in a good location
Friendly staff,good location and plenty of food outlets near hotel.
We did no have hot water in the bathroom.The buffet breakfast was always cold.The old building needs to be spruced up.
Recenzirano 14 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

charles od Indonezija
Poslovni putnik
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
dirty
dit\rty, smell bad
Recenzirano 04 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Good value for money (That's all)
Cheap / Has breakfast / Mart Opposite
Generally just cheap, do not expect good facility or services.
Recenzirano 18 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

yumnandar od Indonezija
Solo putnik
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Large room
location is good, clean, comfort
easy book, and easy location ..... .... .... .... .... .... .... .... .... ... ... ... .... ... ... ... ......
Recenzirano 09 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: