2015
Fantastično 8,2
na temelju 2389 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2389recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Ronan od Australija
Poslovni putnici
Superior Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Great staff....not a very clean room
I encountered fantastic staff everywhere at the Grand Swiss-Belhotel, front door, front desk, roof top restaurant and bar and breakfast. All were pleasant in the very least and always helpful and gracious. The thing that let the whole stay down was the room that looked like it hadn't been cleaned really well in weeks. Stained bedhead, sheets and office chair just too name a few. Really scratched walls from wear and tear.....just looking run down. A real pity, I wonder if it's because I booked on Agoda instead of how my company normally books direct with the hotel via our local supplier. ?
Recenzirano 03 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Siew od Malezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
I requested a Smoking room & they arrange a large corner room with great view really appreciated muc
Great breakfast with variety of choice but we prefferred The View at rooftop with Superb environment.
Recenzirano 02 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kelvin od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good hotel
It is a good hotel, spacious & clean room.
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Indra od Indonezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great location for business traveller
Hv a great location but room atmosphere too dark and need to specify the room concept
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SELINA od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Clean room
Stayed for only one night before driving to Lake Toba. Located next to a shopping mall.
Recenzirano 16 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SU od Malezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Location
Location convenient
Recenzirano 09 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tisna od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great hotel, poor staffs performance
The hotel is great with good location and great facilities, except the staffs are not representing the hotel quality. Poor performance, picky, didn't understand the online booking systems.
Recenzirano 07 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ANTHONY od Indonezija
Poslovni putnici
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Center town
Good location, have shopping center connected
Recenzirano 01 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Matt od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Ok value, but an oasis in Medan
Great staff, but small things would help, like a minibar that's actually cold, and maybe some fans in the very hit and stuffy gym, and $7 Bintang on the roof restaurant? Come on
Recenzirano 29 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aprilina od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Excellent choice for enjoy stay
Everything just perfect! The bed so comfy, the room is roomy, the bathroom with deep bath, perfect customer service, polite staffs!! the downfall was too far away from the airport
Recenzirano 23 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: