Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 69recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 6,5
  • Hrana/objedi: 5,4
Sortirano prema

Jennifer od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
We found the rooms very comfortable.
Clean, nice bathroom, free wifi
The hotel is very nice. It is quiet and well kept. However, we booked our stay there because it was listed as an airport hotel. A new international airport opened up an hour outside of Medan, and this hotel is located in central Medan. It was not close to the airport at all. They also didn't have the airport shuttle like advertised. They did help us book a taxi and provided us with a wake up call. Unfortunately we didn't get to use the free breakfast coupon because we left so early. I will say at the rooms were very comfortable and clean.
Recenzirano 01 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kelvin od Malezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Pleasant and good time
Easy access to public transport + shopping mall nearby & centrally located
Everything was good. except the hotel wifi is slow.
Recenzirano 26 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Edy od Indonezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Centrally Located Hotel
Location
This is my usual hotel when I visit Medan as the location is centrally located with affordable price
Recenzirano 12 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suryanto od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Hotel 61 Medan
No frills hotel suitable for backpackers.
Recenzirano 13 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dewi od Japan
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
great location and near market area
location, near traditional market
Recenzirano 18 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chng od Malezija
Grupe
Obiteljska deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Very nice, comfortable
Comfortable, friendly, convenient
It is a very nice hotel and the staffs are very friendly, easy to access to airport and we have a great trip there.
Recenzirano 05 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chng od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Great experiance
Clean, convenient, friendly staff
Very good service and well location, satisfied and definitely will stay here again
Recenzirano 05 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hanafiah od Malezija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Value for money.
The staff are friendly. The room are clean. Fast check in and check out.
My stay was comfortable. It was enjoyable even though the room is a little bit small. The only set back was, the rain water leak through the windows during a heavy downpour. Other than that I would say I enjoyed my stay.
Recenzirano 03 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michelle od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
noise pollution, electricity goes on and off
early check-in, near shopping area, a&w in hotel
The most obvious flaw is the fact that you can hear the traffic, especially the incessant honking very clearly even on the fourth floor. Another issue we had was that the electricity went off sporadically. The air-conditioning unit was evidently not strong enough for the Family Deluxe room. The temperature and water pressure in the shower also fluctuated. Asian families will find the toilet a little uncomfortable as there is no water hose.
Recenzirano 24 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

gnanasegaran od Malezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
great staying here.
clean, friendly staff,easy acess to the city
satisfied, will defininetly stay here again.recommend to all to stay here.
Recenzirano 03 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: