Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1672recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

KONG od Malezija
Par
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dato od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Siak od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SELVARAJU od Malezija
Solo putnik
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kok od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

novy od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Poh od Malezija
Solo putnik
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Poh od Malezija
Solo putnik
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzirano 22 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Charles od Malezija
Par
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Indira od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: