Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1670recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

kok od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Recenzirano 01 rujna 2016

novy od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Recenzirano 01 rujna 2016

Poh od Malezija
Solo putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Poh od Malezija
Solo putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Charles od Malezija
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Indira od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Fajar od Indonezija
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Nurfaizah od Malezija
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Lia od Indonezija
Parovi
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
holiday
nice
Recenzirano 08 kolovoza 2016

YuMin od Tajvan
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Average
There's only one set of toiletries for a double room, we need to call reception for one more set and the room card was broken twice... The breakfast is just soso, but it's good there's always a bluebird taxi downstairs, which is the most reliable taxi in Indonesia. Don't believe other taxi, they always take a long distance drive for more money...
Recenzirano 08 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: