Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 885recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

shaderon od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good location
Its easy access for traveling from and to airport. Very near from train station and close with Centre Point Mall. Suitable for those who just like walking activity.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Martini od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
OK
OK
Recenzirano 28 srpnja 2016

Justin od Malezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Great Place to stay
Clean and convenient place to stay. Near malls and train station.
Recenzirano 26 srpnja 2016

Adam od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice hotel
thank u
Recenzirano 20 srpnja 2016

Adam od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
nice hotel
thank u
Recenzirano 20 srpnja 2016

Johndry od Indonezija
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
late check in
im staying at karibia for 1 night ( 2 connecting rooms ) , i check in at 1.30 PM just for 1 room, because another room is still being cleaned. I wait and wait for another room until 3PM!!!! so disappointed for that ( I request early check in at Agoda ) .
Recenzirano 14 srpnja 2016

Sisilyana od Indonezija
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
room is spacious', the aircon doesn't work at the 1st night but it did work well after i complaint t
will come here again for next trip
Recenzirano 12 srpnja 2016

Ferdiyan od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Very disappointing attitude
This was probably one of the many visits to this hotel, yet unfortunately might be my last. I book this hotel without breakfast since for the first 2 days I will be mostly out of Medan. During our check-in, the receptionist asked us if we wanted to upgrade to opt for the breakfast in which I declined already due to the reasons explained. Yet, he still gave me complete breakfast vouchers, in which I re-confirmed that it can be used. We then had ou breakfast on the 30th, and agree to pay for an additional 1(one) pax. on the next day, we were surprised that the maitre'd told us that we have to pay all the breakfast and the vouchers are not eligable. They did not admit why they have given the vouchers to me in the first place. He even did not like my complaint and said that we were difficult guest! UNBELIEVABLE! We checked out the next morning, no apology, no nothing. I even had to asked the complete invoice of this 'ridiculous' breakfast otherwise they did not even bother to give me a copy. The facilities, cleanliness of the hotel is fine, however, the attitude and clear lask of respect for guest if problematic.
Recenzirano 05 srpnja 2016

Martini od Indonezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good
good
Recenzirano 28 lipnja 2016

dr od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
A comfy stay at this hotel
Such a great location close to railink airport train
Recenzirano 27 lipnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: