Ugodno 6,8
na temelju 127 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 127recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 6,4
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac 6,9
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Liew od Malezija
Obitelji sa malom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Comfortable Hotel
Nearby town, overall thing is old, but the room is big
Walk in
Recenzirano 06 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Grace od Filipini
Poslovni putnici
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Its an old building hotel but good enough.
Big rooms, friendly staff and nice location near the malll
Recenzirano 05 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paul od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
3 sobni apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Feel Like Home
Fantastic Food, Big Rooms and Clean
Although the Apartment is bid old but the rooms were big and comfortable.
Recenzirano 20 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HEIDI od Malezija
Obitelji sa malom djecom
2 sobni apartman
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2015
great hotel
have kitchen
Great
Recenzirano 28 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wahyu od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
2 sobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
The accomodation is good for family trip
Space, cleanlines and bed
Suitable for family or group travelers, or for medication stay since the apt is very close to two hospitals, mall and easy to find. Since we only spend time at night for sleeping, we didn't have time to test the food inside. We leave very early in the morning (04.00 a.m) and back at 11.00 p.m. However, Medan tourist area are exiting and beautiful (Toba lake, Samosir Island, as well as culinary/meal at several places around.
Recenzirano 22 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suwanda od Singapur
Obitelji sa malom djecom
2 sobni apartman
Boravili ste 7 noći u srpanj, 2015
rest and relax
hotel, staff,
Recenzirano 14 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

samsaimon od Singapur
Obitelji sa malom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Need to upgrade their wifi coz the signal poor
The staff,ambient & service render.
Quiet pleasant,far from buzzing city.Need to upgrade the wifi,signal poor.Distance from entertainment place.Good for family & relaxation.
Recenzirano 26 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tri od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
2 sobni apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
good location but bad staff service
great location
I was stay in 2 bedrooms unit. large room but seems not proportional between living room size and the 2nd room. The bed rooms is quite small and too tight compare with the living room. Bad staff performance especially in gate area, they didn't inform well the plot to the lobby area since it was only have 1 gate system (in/out)
Recenzirano 28 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Haris od Malezija
Poslovni putnici
2 sobni apartman
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Medan trip
LocatiOn, food and huge room
It was super!
Recenzirano 09 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

wan od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
2 sobni apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Nice and pleasant stay....
Room is clean and well maintained. Staffes are polite and helpfull especially the housekeeper. Food is not to our satisfaction.
Overall we have a pkeasant and nice stay there.
Recenzirano 07 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: