Ugodno 6,9
na temelju 712 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 712recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

Indra od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Dvokrevetni Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Nice place with affordable place
recommended for those who traveling with families due to its large room ( 2 bed room), and also kitchen provided
Recenzirano 02 travnja 2016

RAKA od Indonezija
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna - Samo Soba
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Can't be considered as hotel!
Spacious Room, Large bed, Kitchen provided
This is a bad hotel for us as a bussiness traveller. We stayed here for a week and it couldve been worse. When I came to have early check in the reception told us that it is unable to provide me early check in, then i asked them whether i could be given extra charge to do that and they agreed, but the staffs were really unhelpfull they do the check in process so long. Moreover when i entered the room, the wall is dusty and broken, the bed linen was dirty so I called the housekeeping to change it, air conditioner didnt work well and make tge room hot, trashes in the balcony were something unpleasant, the bathroom is old, shower sometimes sprouted too hot watter accidentally, the phone was not working so I should go downstairs if I need something. this freakin hotel cannot be considered a 3 star hotel!!
Recenzirano 28 ožujka 2016

Lim od Malezija
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna - Samo Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
as expected in this price range
as expected in this price range
Recenzirano 19 veljače 2016

vincentius od Indonezija
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna - Samo Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
bad
Bad staff and service
Recenzirano 18 veljače 2016

CHUMPHOL od Tajland
Grupe
Deluxe, samo soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Good hotel
Staff are good.
Recenzirano 15 veljače 2016

LINA od Indonezija
Solo putnici
Superior Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu samo Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Ok for business trip
The room is spacious, nice, got big swimming pool
Recenzirano 27 siječnja 2016

Kuwera od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior Dvokrevetna - Samo Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
So so
Swiming pool ok, studio room big size.
Will find other comparison, reception not that polite as expected, photo need tp be updated.
Recenzirano 05 siječnja 2016

MOHD od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu samo Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Spacious and comfortable room
Big space in the room.
Comfortable to rest and sleep. The cafe is expensive. Taxis are easily accessable.
Recenzirano 02 siječnja 2016

Kuwera od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior Dvokrevetna - Samo Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Overated for 3 stars
Swiming pool, room space.
No towel and tissue when we arrived The lady receptionist is not very helpfull, not a all. I think the picture should be renewed since it is totally out of date (not represent the reality)
Recenzirano 02 siječnja 2016

Christopher od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior Dvokrevetna - Samo Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Good price
Price, Location near Ubaya, Many choices of food court inside the apartement
Dirty Pool, Large room for that price but lack of decoration. Bathroom seems old.
Recenzirano 18 srpnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: