Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1048recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,9
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac: 8,7
  • Hrana/objedi: 8,2

David S. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
excellent, historical hotel
historical design, rooms, lots of ghost
awesome.. very enjoyable stay, i stayed in for business and leisure, both accounts the hotel past with flying colors. very recommended
Recenzirano 14 srpnja 2013

Wina T. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
Great history hotel
Nice interior, , beautiful garden, great food
It was great. Actually they gave us room with terrace but we didn't know it was room with terrace so we rejected it because we want quite area. But still okay because the room interior very nice.
Recenzirano 13 srpnja 2013

Erdian S. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
Vintage hotel. Old and historical hotel.
Big room, quite surrounding, and centre of the city.
Love it.
Recenzirano 02 srpnja 2013

Wannachai L. od Tajland
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
5 stars hotel so nice
luxuary nice clean
Recenzirano 01 srpnja 2013

Rebecca Q. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
Love the colonial decoration
Colonial decoration, attentive staff and big rooms
We really loved the architecture and decoration of this place. The bathroom ,living room and bed area were so pretty! The staffs are really friendly and attentive! We came here to relax for 2 nights after trekking Semeru so it was a nice relaxing hotel choice!
Recenzirano 30 lipnja 2013

Jose G. od Španjolska
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2013
The best hotel in town
Big and confortable room, huge swiming pool and very friendly staff
Recenzirano 29 lipnja 2013

aziz I. od Malezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
Great friendly atmosphere
Efficient & friendly staff, Heritage facility, reasonably priced
Pleasant
Recenzirano 28 lipnja 2013

SANDY A. od Indonezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Very good and interesting
Unique design, good location, hystorycal hotel
Recenzirano 22 lipnja 2013

Dana Z. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Historical building
Bed, bathroom, pool
Perfect stay at a hotel with history from pre independence days. Non convrntional- modern building like other hotels.
Recenzirano 20 lipnja 2013

Virin M. od Tajland
Grupe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Touching like your own home
Colonial Style, Comfortable and feel like in my own house
Feeling like being in your own home with a comfortable bed, memorable smell and solfty pillow. With colonial style you would be easier to touch the Indonesia history. Very impress !!
Recenzirano 19 lipnja 2013


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: