Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1048recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,9
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac: 8,7
  • Hrana/objedi: 8,2

erni Y. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
hotel with a good location, and staff very very friendship
the hotel with 5 star...
Recenzirano 11 srpnja 2016

Bruce M. od Australija
Parovi
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
The Best Hotel Experience
Grand hotel full of charm and tradition. Beautifully restored with wonderful gardens. Great rooms and facilities (excellent pool and gym) with friendly and attentive staff. Couldn't be faulted.
Recenzirano 02 srpnja 2016

Nicolaas R. od Nizozemska
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Impeccable!
Great hotel!! Wow!!
Recenzirano 19 lipnja 2016

Calvin L. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Trip
Ok
Recenzirano 18 lipnja 2016

Marina A. od Švedska
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Great hotel
Not much to do in the area. But a fantastic hotel. Had a great stay.
Recenzirano 16 lipnja 2016

Lim C. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
History
Historical feel
Recenzirano 30 svibnja 2016

Vera F. od Indonezija
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Beautiful Hotel
Hotel is very beautiful with it's well tended gardens. The staffs were kind, very helpful and accommodating to my need. Room size is quite huge and very clean. The location is in the center of the city. A huge shopping mall is within three minutes of walking. Definitely going to stay at this hotel again on my next visit to Surabaya.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Ralph M. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Luxury
Second visit and as we leave Indonesia soon the last. Absolutely fantastic hotel shame about the area looking like a dodgy place.
Recenzirano 09 svibnja 2016

Dian K. od Indonezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
beware for picture taking
Security person asking me for picture taking permission, as Hotel guest I go to this place because the idea to make some memorable anniversary picture with my wife. No picture taking equal to no value for this hotel. Special note for bad response of receptionist
Recenzirano 08 svibnja 2016

Juliana L. od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Beautiful hotel with great service
Will definitely stay here again. Love the splendid grounds and setting. The restaurant food is great too and the staff are enthusiastic and helpful.
Recenzirano 08 svibnja 2016