Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 359recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,3
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Zulkifli od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
nice
clean,location,staff
Recenzirano 31 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Charles od Nizozemska
Solo putnik
Junior apartman
Boravili ste 5 noći u listopad, 2013
good place to be...
clean, staff, location...
i had a good time, check-in was bit problematic but after all okay..i will return to this hotel...
Recenzirano 10 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Klemen od Slovenija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Stayed only one night, there are better options
Came here and first room was dirty, they upgraded us, but the room was smelly (toilet). breakfast very basic and you had to eat it on +30. we had 2 nights but ended staying only for one night. the staff however is really nice but bad language skills.
Recenzirano 19 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHINPING od Tajvan
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Good place to stay overnight
Good staff, location, clean room
Staff are friendly and love to answer my questions, the room is clean; There are some local restaurant nearby. The restaurant is in high floor has city view but the food and the service in restaurant need to be improved.
Recenzirano 08 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ALFON od Indonezija
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
This hotel has a good location,
Location, Fair budget.
Good
Recenzirano 28 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sucipto od Indonezija
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Comfortable Budget Hotel
Location, Affordable Price and Clean
Recenzirano 23 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Budihutomo od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Unpleasant and unhygienic
Wifi
Found and killed 8 cockroaches crawling on the bed and floor. The staff was helpful to hunts cockroaches and spray used "Baygon".
Recenzirano 22 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jamri od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Good location, near to Gubeng Train Station.
1-Staff very polite and friendly 2-Room quite big and look new 3-Location-Good
Good and Satisfied
Recenzirano 04 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ida od Indonezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Good hotel and nice people there
Nice hotel, very helpfull people, and the hotel is clean
Recenzirano 23 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

anton od Indonezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
budget hotel
budget hotel, good oom but problem ac
Air conditioner not cool, we were move room until get room which ac on
Recenzirano 10 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: