Dobro 7,5
na temelju 1596 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1596recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Antony od Australija
Solo putnik
Superior Soba s Pogledom na Vrt - 1 Bračni Krevet Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Classic hotel in good location
Nice older style hotel with good atmosphere and very good staff - maintains the usual high Novotel standard
Recenzirano 04 kolovoza 2016

siew od Singapur
Solo putnik
Superior Soba s Pogledom na Vrt - 1 Bračni Krevet Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Spacious room and nice landscape garden
The rooms are spacious and clean. I love the nice landscape garden and swimming pool. Taxi is available 24 hours to take you anywhere on meters!
Recenzirano 28 srpnja 2016

Rahadian od Indonezija
Par
Superior Soba s Pogledom na Vrt - 1 Bračni Krevet Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Pleasant quiet hotel
hotel is nice, minus bathtub. has a great balcony and view to swimming pool.
Recenzirano 25 srpnja 2016

Khim od Indonezija
Poslovni putnik
Superior Soba s Pogledom na Vrt - 1 Bračni Krevet Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Ok
OK
Recenzirano 24 srpnja 2016

Badruddin od Saudijska Arabija
Obitelj sa malom djecom
2 sobni obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Not satisfied
Very bad lookin internally
Recenzirano 17 srpnja 2016

Endang od Indonezija
Poslovni putnik
Superior Dvokrevetna Soba s Pogledom na Vrt
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
close to the workplace
clean , delicious breakfast , near the office area and the city center
Recenzirano 17 srpnja 2016

Arif od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
2 sobni obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice hotel in the strategic location
The hotel is very nice and located in the strategic location. Breakfast is good with many choices of food. Staff are friendly as well. Despite the room looked old & need refurbishment, but overall this hotel is recommended. Love to comeback to this hotel.
Recenzirano 15 srpnja 2016

Tri od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Two-Bedroom Family Suite (4 Adults)
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Family hotel but need renovation
We stayed at 2 bedroom apartment, 1st night We got 1 bedroom has air conditioner trouble, the temparature won't cold. Then we change room without trouble. It has a good swimming pool facilities especially attraction for children to play, but inside the room need to get renovation. So many items broken when I use it. The room smell a little old. For breakfast they have a variety food and not to tight with the rules.
Recenzirano 12 srpnja 2016

Lukman od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Two-Bedroom Family Suite (4 Adults)
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Joi
Pleasant place
Recenzirano 09 srpnja 2016

Destiana od Indonezija
Solo putnik
Superior Soba s Pogledom na Vrt - 1 Bračni Krevet Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nice Hotel
The hotel very nice and great location
Recenzirano 04 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: