Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 338recenzija
  • Čistoća: 5,2
  • Objekti 5,2
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,1
  • Usluga 5,8
  • Vrijednost za novac 5,9
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

Handy od Indonezija
Par
Jednosobni superior
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
value for money versus cleanliness
well, I couldn't expect more with this price, the great thing about this hotel is the location but the catch is their cleanliness, at least should have no smell rather than bad smell
Recenzirano 01 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MARSENIA od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobni superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
simple and clean
it's an old hotel however, it is still quite clean and satisfactory
Recenzirano 02 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steven od Bruneji Darussalam
Par
Deluxe Business Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
The aircondition is not cold.
The whole hotel air condition is not cool, what more for the rooms. The toilet look very old and in poor stage. The breakfast is simple not much choices. I book for 5 night stay and I only manage to stay 1 night only. The 4 night I book another hotel to stay.
Recenzirano 21 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ika od Indonezija
Poslovni putnik
Jednosobni superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
BAD SERVICE
The location near Train Station
I made the reservation for my colleague at this hotel because he will catch morning Train, finally he check out on 21.30 at the same day he check in because the Air conditioner (AC) on the room not working. It's Surabaya, the weather is really hot, he can't go to sleep without the AC. The hotel staff try to fix it but no improvement, the front desk said there no other room available to change and they didn't do anything about it. At least suggest or offer other hotel near them, but NO they didn't do it. It's a bad service, finally my colleague move to other hotel in front of this hotel.
Recenzirano 18 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

alfrino od Indonezija
Poslovni putnik
Deluxe Business Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
OK
OK, OK, OK
OK
Recenzirano 29 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kriskuarto od Indonezija
Poslovni putnik
Jednosobni superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Location
Location location location
It was okay
Recenzirano 24 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

endang od Indonezija
Poslovni putnik
Jednosobni superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Need renovation on room
Good location n Large room
Recenzirano 23 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sri od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Business Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
seems because properties and premises old ones and
i like the interior it's comfortable
the only things i dont like its premises they have to changes especially bed its so smelly and also looks like they don't changes
Recenzirano 20 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

redi od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good value. Very close with train station
.
.
Recenzirano 06 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

simon od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Jednosobni superior
Boravili ste 5 noći u studeni, 2015
Nice week in Surabaya
Location, location, location.
Hotel was a great base for out visit to Surabaya. Room and staff were fine; a bit disappointed with the breakfast buffet and on the last couple of days we ate outside the hotel in the morning. Very good value for money
Recenzirano 26 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: