Ugodno 6,8
na temelju 130 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 130recenzija
  • Čistoća: 6,5
  • Objekti 5,5
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 6,8
  • Uslužnost osoblja: 6,8
  • Vrijednost za novac 6,3
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema
Provjerene recenzije

darpan od Singapur
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
This hotel was ok not so good for what you pay
location
this hotel is ok should choose other hotel for what you pay. rooms are very old and very bad. the day i check-in no one come to show me room or escort me to room just u will be by ur own. only plus point is location near to mall.....
Recenzirano 09 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Donny od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Good Location but standard hotel
Location, near Mall, near City Center
We arrived and waited for about 10 minutes before the room was said was ready. But when we went in the room the AC was just turned on and it took 4 hours before the room is comfortable. It was pretty annoying because we just arrived from a long way journey and the AC did spoil the stay. The room was standard and the food was okay (6/10). Well but maybe this is the best hotel at Sidoarjo City because there are very few hotels.
Recenzirano 01 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ADHI od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Close to mall
Easy access to get meals, good pool and comfort room
As My title said... As an addition, the food is good enough for ***
Recenzirano 17 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suwanna od Tajland
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
good normal hotel
location, close to mall, convenience
the hotel is next to Sun city mall. It is a small mall with big supermarket, not thing much interested there. But it is convenience to find some supermarket stuff.
Recenzirano 20 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sugiarto od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
The room and cleanliness needs improvement
Location, Breakfast, Price
Overall is good, the breakfast quite good, but the room cleanliness needs improvement and the room condition look a little bit old and poor lighting, might be a little bit hard for those who want to read a book during the night.
Recenzirano 20 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

michael od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
hotel in Small town
location location location
the location is superb, beside mall n shops.. very good...
Recenzirano 06 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Melvina od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2013
Nice view, cozy room, comfortable bed
Nice view, cozy room, comfortable bed
Nice view, cozy room, comfortable bed
Recenzirano 25 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ahmad od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
the stay is very good,
location, shopping complea and public transport
the mount kelud just eripted, so we are force to stay as the airport is closed. it is good hotel, we love it
Recenzirano 14 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Abhishek od Indija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Average Hotel with high price.
Good locationWide roomBig size bed
Not so good.Because the room they given me is not clean.Aircon was not working.Not able to sleep well.
Recenzirano 19 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mat od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
I was happy and save when we walk around the hotel
The front office staff was friendly,breakfest was nice and the hotel was quite during night
The hotel was good except the aircon.in my room not funcuning well.NOT COOL.
Recenzirano 26 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: