2015
Fantastično 8,9
na temelju 2035 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2035recenzija
  • Čistoća: 9,3
  • Objekti 9,1
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 9,3
  • Usluga 9,4
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 8,4
Sortirano prema

Phil od Filipini
Par
Cotai Pool Suite King
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Excellent!
Staff was very helpful, friendly and accommodating. Room was very clean and well-maintained. I had a very relaxing stay and I am definitely coming back.
Recenzirano 14 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ng od Kina
Poslovni putnik
Cotai Pool Suite Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Excellent
Big suit room
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suet od Hong Kong
Par
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good service and nice environment
We were lucky to received an upgrade to an one bedroom suite. The manager even went up to the room with us and showed us the facilities! Very good service! We love the room but we cannot stand the smell (tea light) too much. The room was well equipped with a huge relaxation pool. The water in the pool was a bit dirty (with many little pieces of black things floating), even though the manager requested to change the water n washed the filter, the second time was the same, just a bit better than the first time. I must say I really love the bathroom, spacious and bright! The mattress was too soft, woke up with a back pain though. But in sum, good experience!
Recenzirano 01 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Cotai Pool Suite Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Greatest Hotel
The greatest hotel ever stayed in. Big room with a good view, impressive facilities, good location, great and friendly staff. A must have experience once in a lifetime.
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

harleen od Indija
Par
Cotai Pool Suite King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
100+
Amazing stay no words to express. staying is believing.Wonderful experience.
Recenzirano 22 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chung od Hong Kong
Par
Cotai Pool Suite King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
l
o
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAK od Hong Kong
Par
Cotai Pool Suite King
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Will come to visit again
very nice room! staffs are friendly and professional
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ming od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Cotai Pool Suite King
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good, but should be better
I arrived at 2 but it's not available to check in until 330, and when I got in the room, the staff was still tidying up and the pool was not filled either. The overall service is satisfied, but I would expect better service banyan tree could do.
Recenzirano 17 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAN od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Signature Pool Suite
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Everything is perfect
Staffs are willing and helpful. Very delightful experience.
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

hon od Hong Kong
Par
Banyan Pool Villa
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good
good
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: