Vrlo dobro 8,0
na temelju 1133 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1133recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,1
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Vincent od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Udobna soba Comfort s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Value for money
Hotel is clean, big room, big bed, tv but few english programs. Walking distance to Senado square. Would like to stay here again next time.
Recenzirano 15 rujna 2016

Shad od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Soba City Dream s king size krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Recenzirano 15 rujna 2016

Shad od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Soba City Dream s king size krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Recenzirano 15 rujna 2016

Ralph od Filipini
Parovi
Udobna soba Comfort s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good Hotel
helpful staff.
Recenzirano 14 rujna 2016

CHIN od Malezija
Grupe
Trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Recenzirano 13 rujna 2016

CYNTHIA od Indonezija
Grupe
Udobna soba Comfort s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Recenzirano 12 rujna 2016

Benjo od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Soba City Dream s king size krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Recenzirano 12 rujna 2016

Nadya od Indonezija
Grupe
Trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Recenzirano 11 rujna 2016

Wai od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Udobna soba Comfort s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Recenzirano 11 rujna 2016

Johan od Indonezija
Parovi
Udobna soba Comfort s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Recenzirano 09 rujna 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: