Fantastično 8,9
na temelju 1207 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1207recenzija
  • Čistoća: 9,4
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 9,3
  • Uslužnost osoblja: 9,3
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 8,0
Sortirano prema

Ming od Hong Kong
Par
Deluxe Apartman s Bračnim Krevetom Tipa "King" i Pogledom na Bazen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Very nice hotel in Macau
Good location, perfect room, nice service
The conrad macao is a very nice hotel with very good location, nice staff and perfect room. The most important thing is that it is not as crowded as the galaxy or the venetian. The overall environment is good, it's highly recommended!
Recenzirano 18 lipnja 2015

Sharlene od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Apartman sa Spavaćom Sobom i Dnevnim Boravkom s 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Highly recommended hotel
Location, value for money & very friendly and helpful staff
Our stay was very pleasant. Helpful & friendly hotel staff made our stay very enjoyable. Would definitely book our next stay there again.
Recenzirano 17 lipnja 2015

Wun od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba s Pogledom na Bazen s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
luxury and relax
A good birthday chocolate, a warm welcome and good recommendations
Recenzirano 17 lipnja 2015

Joan od Singapur
Grupa
Deluxe Soba s Pogledom na Bazen s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Amazing service in a hotel that pampers its
Service, comfortable room, location
We felt welcome the moment we stepped into the hotel and never ceased to be amazed by the staff there. The rooms were very clean and comfortable. We didn't want to leave the hotel! Keep up the fabulous work!
Recenzirano 16 lipnja 2015

wing od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba s Pogledom na Bazen s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Good
Good
Recenzirano 10 lipnja 2015

Mimi od Filipini
Grupa
Suite s queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Conrad Hotel Experience
Very convenient, not crowded and very clean
I'd give this hotel a perfect 10. Rooms are very clean and size is comfortable. Had a great stay in this hotel. Will definitely go back.
Recenzirano 06 lipnja 2015

WAI od Malezija
Par
Deluxe Soba s Bazenom s 2 Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Spacious Room at the heart of Cotai Central
Big Room, Nice Surroundings, Friendly Staff
Too good to be true it's like a wonderland. Big rooms and well maintained. Will definitely return again.
Recenzirano 03 lipnja 2015

Chung od Hong Kong
Par
Deluxe Apartman s Bračnim Krevetom Tipa "King" i Pogledom na Bazen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
deleux suite good
good service in concierge
Recenzirano 01 lipnja 2015

Mang od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Apartman sa Spavaćom Sobom i Dnevnim Boravkom s 2 Bračna Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Great stay! Helpful staff, fantastic spacious room
Location, service, hotel room
We stayed at the junior suite with 2 queen beds. Upon arrival, the friendly staff from Conrad made us feel welcomed. Prompt check in, concierge offered more than what we asked for, which is wonderful and unexpected due to reputation of residents in hong kong n Macau in general. Room is spacious n clean, received the welcome bears n candies, kind gesture by hotel. Beds are big and comfortable. The bathroom is beautiful with all the amenities we needed. Nothing was too much to ask for, and room service was quick. Not a big fan of Macau but Conrad made it worthwhile. Will definitely stay here again if I have to return to Macau.
Recenzirano 31 svibnja 2015

Dong od Kanada
Poslovni putnik
Deluxe Soba s Pogledom na Bazen s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
nice!
free update
Recenzirano 31 svibnja 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: