2015
Dobro 7,3
na temelju 11053 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 11053recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Izabela od Poljska
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Ok!
A good hotel, nice room
Recenzirano 29 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tsz od Hong Kong
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
nice place to stay at Macau.
Nice place
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chun od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Very good
I spent 20 minutes for check out. There have 2 lines for queuing. May be reduce the queuing time if keep in 1 line.
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Kina
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Very good overall
Easy accessible good transportation as in city centre
Recenzirano 27 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Qiu od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Good location, small hotel without much facilities.
Good location is the only good point about this hotel and its kind of cheap compared to the other hotels nearby. Good enough for 3 people in a room but not those very big rooms with a lot of moving space. If just looking for a place to rest and shower, this make a very good choice. Bus stops within walking distance, eating place just within 5 minutes walk.
Recenzirano 25 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Philip od Australija
Par
Business Executive Soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
nice place
Enjoyed the room, would of liked that the place had a gym,,overall was a nice place to stay.
Recenzirano 24 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHOK od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Satisfied
Ok good
Recenzirano 24 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HUI od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Value $$$
Value $$$ as others hotels in macau are not cheap
Recenzirano 17 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chung od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Not very good, such as some insect bite. Secondly, when checking out, the female staff cannot speak
Not very good, such as some insect bite. Secondly, when checking out, the female staff cannot speak normal English and cannot speak Cantonese, only Putonghua. While I submit the room key,.She checked around the paper when I use for check in purpose previously, I can see her face seems a little bit in difference, then she got my keys and ask I can leave . But I urge that she should give back my visa deposit slip. Then she present a slip and ask wether I have a signature over the slip. Then I discover that It is not my signature!!! Then I ask her senior to handle. Finally, the senior found out my visa deposit slip was attached to another room client. At last I can get back the slip and have to write " VOID" word on the slip, one ply to the hotel for reservation purpose, another ply for me to reserve. If I did not urge to get back the visa slip, I did not know what will happen, the female staff just ask me to leave. In fact she knows something must be done wrong. Very dangerous, insecure to me . Integrity is one of the key factor affecting the evaluation of hotel. Disappointed overall.
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yin od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Executive s Doručkom za 2
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Clean, spacious room
booked a room for 3 ended up realised it was a room for 2 plus an additional bed. Breakfast was provided for 2 and have to pay for the 3 pax. Hotel shuttle service was abit confusing. It has no specific pick up point at the ferry terminal and it doesn't really pick guests on time. Room was spacious and housekeeping was efficient. Location is good. Besides their own shuttle services, Starworld is just across the road where they have their own shuttle services. Will stay there again.
Recenzirano 13 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: