2015
Dobro 7,3
na temelju 11053 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 11053recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Antonina od Ukrajina
Parovi
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
best feature - location
Generally hotel is quite acceptable for the price. Location is the best feature: very centered, close to everything. Facilities are the weakest feature: there is nothing to do in the hotel itself; only sauna and only for male visitors.
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lai od Malezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Value for money
Location is good, expanding the shuttle bus services to both ferry terminal will be even greater
Recenzirano 19 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

Wong od Malezija
Parovi
Business Executive Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
My Macau Trip
The hotel design were bit run down. Breakfast served too late. Suggest to serve around 6.30am instead of 7.30am.
Recenzirano 18 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

ALICE od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good.
Good.
Recenzirano 18 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

Aik od Bruneji Darussalam
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Very Disappointing
1. Quite old hotel 2. Below satisfactory cleanliness as we saw cockroach in the room (9 floor) 3. Tiny bathroom 4. Lousy shower facilities 5. TV remote control not working properly 6. Aircond system weak ~ not cold enough 7. Too dark in the room at night ~ insufficient lighting 8. Concierge doesn't provide public taxi calling services 9. Hotel staff doesn't greet guests with smile
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Famela od Filipini
Grupe
Deluxe (3 osobe)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
5 star
Nice! 👌🏻👍🏻
Recenzirano 16 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

Elaine od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Not a bad hotel with afforable price
hotel is good with free mobile device that allow you to bring out. Location is good, hotel shuttle bus is not on time and slow. nearby has some food restaurant, near some of the casino
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lim od Malezija
Parovi
Business Executive Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Value for Money
The hotel just recently refurbish and all look new. Is a value for money and comfortable hotel, will stay at this hotel again
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe (3 osobe)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Average
Renovation going on, very noisy. Need to pay MOP 1000 cash deposit even though the room is fully paid.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

feili od Singapur
Grupe
Deluxe (3 osobe)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
There is a distinct smell of smoke in my room.
Location is good.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: