2015
Fantastično 8,7
na temelju 7637 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 7637recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 9,1
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 8,1
Sortirano prema

Pok od Hong Kong
Par
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Comments on Galaxy Macau Hotel
The room is clean and comfortable. Bathroom is using glass wall. Some food and drink are free of charge first is very good
I wait about 30 minutes to take the free shuttle bus from TAIPA ferry to Galaxy Macau. The frequency of bus should be increase during public holiday. I also wait about 20 minutes to check-in from 2:40pm to 3:00pm. I am wondering only are 8 counters enough to handle the large demand. I cannot believe the food court doesn't accept CASH.
Recenzirano 03 srpnja 2015

Viona od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Galaxie Apartman
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Great HOTEL
Nice hotel, great facilities, free shuttle bus
Great hotel, rooms
Recenzirano 02 srpnja 2015

LEUNG od Kina
Par
Galaxie Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Convenient location
Staff are not attentive
Recenzirano 02 srpnja 2015

Charles od Hong Kong
Par
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Excellent
Room shopping food
Recenzirano 02 srpnja 2015

Ka od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
best water park in Macau
water park in new Galaxy
air cond down in the middle of the night, but staff attend and fix it right away.
Recenzirano 02 srpnja 2015

YU od Hong Kong
Grupa
Galaxy s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Nice place
Nice, clean, relax
Recenzirano 02 srpnja 2015

sagina od Indija
Par
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Love to stay at glaxay again
Room,Casino, Location,Mall
It was Fantastic ,Love to stay again and the water bottles they provide to drink,no need to buy
Recenzirano 01 srpnja 2015

Ma.Gina od Filipini
Grupa
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Macau Vacation
Room, facilities and services offered
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Recenzirano 01 srpnja 2015

YAP od Malezija
Par
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Big room
Was upgraded to suite
Recenzirano 01 srpnja 2015

Kam od Hong Kong
Grupa
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Valued for money
Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.
Recenzirano 01 srpnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: